Shopfitting

Het bouwen van (aquarium)stellingen is een vakmanschap. Het werk is secuur en tijdrovend. De stellingen zijn het visitekaartje van de dieren en daarom een enorm belangrijke schakel binnen het bedrijf. HVP aqua werkt samen met verschillende internationale partners op het gebied van aquarium- en dierstellingen. Ondanks dat veel stellingbouwers nog steeds veel gebruik maken van standaard verlichting, past dit vaak niet.

 

Ieder merk stellingen is uniek en hierdoor moeten deze vaak worden aangepast om de lamp te laten passen. Dit is een tijdrovend (en dus duur) proces en bovenal onnodig. HVP aqua inventariseert de behoefte van de klant en maken wat u wil. Wij maken de verlichting in de maat die u wenst en passen desgewenst ook de kleuren van de LEDs aan. Hierdoor heeft uw stelling een betere uitstraling en bespaart u veel tijd op installatiewerkzaamheden.

Een belangrijk onderdeel van de verlichting zijn de LED drivers en splitter kabels. Beide zijn van zeer hoge kwaliteit waardoor uw klanten jarenlang geen omkijken hebben naar de stellingen. De terugverdientijd is hierdoor ook erg kort.

Het hele aanbod shopfitting lampen is IP68 waterdicht: van het stopcontact tot en met de lamp.

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube
  • Instagram
  • Twitter Social Icon